What are the Chakras

CHAKRA'S

energy in balance

Root Chakra

Het wortelchakra houdt verband met het zich thuis voelen en aanwezig zijn in situaties. Als deze chakra open is voel je je gegrond, stabiel en veilig.

Meer over Root Chakra

The sacral chakra

Emotie en sexualiteit. Als deze chakra open staat kun je jouw emoties vrij laten gaan en uiten zonder over-emotioneel te worden. Je staat open voor intimiteit en bent gepassioneerd en levendig.

Meer over The sacral chakra

The solar plexus chakra

Wilskracht en macht. Je gedrag in de groep. Is deze chakra open dan heb je genoeg zelfwaardering. Je kunt spontaan reageren en voelt dat je jezelf onder controle hebt.

Meer over The solar plexus chakra

The heart chakra

Het hartchakra, staat voor liefde, zelfliefde, vriendelijkheid en affectie. Als het open is ben je meelevend en in staat harmonieuze relaties aan te gaan.

Meer over The heart chakra

The throat chakra

Je zelf uiten, kunnen zeggen wat er in je omgaat. Je kunt jezelf uitdrukken, letterlijk of op artistiek gebied. Liegen kan dit chakra afsluiten.

Meer over The throat chakra

The third-eye chakra

Het 3e oog staat voor inzicht en visualisatie. Als het open is heb je een goede intuitie en kun je fantaseren, heb je voorstellingsvermogen.

Meer over The third-eye chakra

The crown chakra

De kruinchakra staat voor wijsheid en één zijn met de wereld. Als deze chakra open is ben je onbevooroordeeld en bewust van jezelf.

Meer over The crown chakra